OSMANCIK GÜNDEM
İnteraktif Haber Gazetesi

Duyurular
Takvim
Saat

Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu

01/06/2024

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir motosiklet tamirci dükkanında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Yangın Osmancık ilçesi Güney Mahallesi Çorum Caddesi üzerindeki motosiklet tamirci dükkanında bulunan motosikletin alev almasıyla başladı.

Tamirciye tamir için getirilen arızalı benzinli 3 tekerlekli motosiklet benzin kaçağı nedeniyle aniden alev aldı.
Komşu esnafların mototsiklet tamir dükkanından çıkan yoğun dumanı görmesinin ardından esnaflar dükkanlarındaki yangın söndürme tüpü ile yanan motosiklete müdahale ettiler.
Bu arada 112 itfaiye ile polis ekiplerine bilgi verildi. Korkulu anların yaşandığı yangın yerine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri gelinceye kadar esnaflar yanan motosikleti söndürdüler. Yanan motosiklet söndürülüp dışarı alındı tedbir için soğutma çalışması yapıldı.
Böylece korkulan olmadı. Yangın büyümeden ve dükkandaki başka motorsikletlere sıçramadan söndürüldü. Yangında yaralanan olmadı.

 Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu 5 Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu 10 Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu 8 Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu 3 Osmancık'ta motosiklet tamircisinde çıkan yangın korkuttu 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.935533.0675
Euro35.748235.8914
Hava Durumu
Üyelik Girişi