OSMANCIK GÜNDEM
İnteraktif Haber Gazetesi

Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Takvim
Saat

Eğitimde ikinci dönem başladı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısı 5 Şubat Pazartesi günü başladı. Okulların töreni Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu´nda yapıldı.

Eğitimde ikinci dönem başladı
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısı 5 Şubat Pazartesi günü başladı. Okulların töreni Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu´nda yapıldı.

Meliha Rıfat Ortaokulu´nda yapılan açılış programına Osmancık Kaymakam Vekili Bahadır Güneş, Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Jandarma Komutanı Yaşar Oğuz Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel katıldı. Kaymakam Güneş program için geldiği Meliha Rıfat Ortaokulu´nda ilk olarak engelle asansörünün çalışıp çalışmadığını kontrol etti. Daha sonra okul lavabolarının temizliği ve öğrencilere uygun olup olmadığını inceleyen Güneş yaptığı kısa denetimin ardından Okul Müdürü Arif Pilavcı´ya teşekkür etti. İlk olarak müzik sınıfını ziyaret eden Kaymakam Güneş öğrencilere başarılar dileyerek hayatlarında bir tane de olsa bir enstrüman olmasını tavsiye etti. Diğer sınıfları da dolaşan Kaymakam Güneş öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Girdiği sınıflarda zaman zaman öğrencilere işledikleri konular hakkında da sorular soran Güneş sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerle yaptığı kısa toplantıda gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlere büyük görev düştüğünü ifade ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
 Osmancık Osmancık
 Osmancık

1329 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın